Canon Powershot G7X Mark ii

Home/Content creatie/Canon Powershot G7X Mark ii

Canon Powershot G7X Mark ii

524.00

Wil je content schieten als de pro’s? Ga dan voor de Canon Powershot G7x Mark ii camera. Compacte, lichte camera met alle functies die je nodig hebt (inclusief wifi!). Een flexibel scherm om goede selfies en vlogs te maken. En een mogelijkheid om aan te sluiten op een tripod. Deze camera is een goede investering als je content wil creëren.

Categorie:

Beschrijving

Zoek je naar een camera met uitstekende beeldkwaliteit en toch zeer compact? Met de Canon PowerShot G7X Mark II is dit mogelijk! Met dit fototoestel van zakformaat maak je scherpe foto’s die de kwaliteit van een spiegelreflexcamera evenaren. Daarbij kan je de camera ook nog eens goed gebruiken voor video, want je filmt eenvoudig Full HD-films van topkwaliteit.

Kenmerken van de Canon PowerShot G7X Mark II

  • Scherpe opnames maken als je beweegt is geen probleem. Door de Dual Sensing IS-technologie en 5-asige Advanced Dynamic IS met Autolevel krijg je haarscherpe foto’s en video’s.
  • Eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen via het 3 inch kantelbare LCD touchscreen.
  • De camera is voorzien van een 1 inch sensor waardoor er meer licht binnenkomt dan bij veel andere camera’s. Simpelweg betekent dit dat je ook ’s avonds met weinig licht scherpe foto’s schiet.
  • Spontane momenten leg je vast met de continu-opnamen modus.
  • Handmatige scherpstelling kan vi de MF Peaking modus of gebruik de Touch AF (autofocus) om focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit te realiseren.
  • Verbind je fototoestel met een tik met een smartphone of tablet via NFC verbinding. Door middel van de WiFi functie van de camera deel je overal waar je wilt de foto’s en video’s met je telefoon of tablet.

Deel je foto’s met de wereld
De Canon Powershot G7X Mark II is uitgerust met WiFi. Maak contact met de Canon Connect App om makkelijk en snel foto’s te downloaden naar je smartphone. Zo kun je in no-time haarscherpe foto’s delen op social media met je vrienden en familie. Door middel van de WiFi functie maak je ook foto’s en video’s op afstand.