Engage like a pro!

Social media is tijdrovend: het maken van content, het bijhouden van community management, het opzetten van campagnes en het bepalen van de juiste strategie. Er komt veel bij kijken en daar heeft niet elke ondernemen of bedrijfsprofessional tijd voor. No worries! Wij nemen graag het werk voor je uit handen. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn, wij zijn van alle markten thuis.

Neem contact op

Hoe gaat dit in zijn werk?

Met onze tools en structuur is het al bij talloze ondernemers gelukt om hun social media succesvol op te pakken. Zo ben je niet alleen online zichtbaar maar kun jij ook je kennis delen, interactie opzoeken met je doelgroep en laten zien waar jij voor staat!

Social uitbesteden bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Strategie bepalen

Samen stellen we eerst jouw social media wensen en doelstellingen vast. Jij krijgt vervolgens van ons een gepersonaliseerd strategisch plan van ons. Hierin zijn onder andere jouw doelgroepen, de content strategie en community management meegenomen.

2. Content creatie en inplannen

Na het maken van de content krijg je dit aangeleverd in een overzichtelijke contentkalender op jouw eigen pagina op onze website. Deze leveren wij elke 3e week van de maand aan zodat jij ruim de tijd hebt om feedback te geven, we plaatsen uiteraard niets zonder jouw goedkeuring.

3. Community Management

Geen enkel social kanaal is succesvol zonder goede community management. Door de interactie op te zoeken met jouw publiek groeit je kanaal sneller. We bepalen samen de juiste Tone of Voice voor jouw kanaal en stellen een FAQ op zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden die je binnen krijgt.

4. Rapportage

Aan het einde van elke maand zetten we alle resultaten in een overzichtelijk document die wij elke drie maanden samen doornemen in de evaluatie. Hierna bepalen we de koers voor de komende tijd en maken we eventuele aanpassingen.

Voordelen van social media uitbesteden:

  • Snackable content van hoge kwaliteit

  • Jij houdt meer tijd over om aan andere taken te besteden

  • Meer interactie met jouw doelgroep

  • Content die aansluit op de laatste trends en ontwikkelingen

  • Meer traffic naar jouw website

  • Oftewel: meer online zichtbaarheid

What’s not to like?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee!

Maak gratis kennis met ons onder het genot van een kopje koffie

Content koffie boeken

Zij gingen jou voor