Maak een online impact

Adverteren is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de social wereld. Niet alleen is het veel makkelijker en efficiënter om gericht jouw doelstellingen te behalen, het helpt je ook de doelgroep(en) te verbreden. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op social media razendsnel. Gelukkig zijn wij op de hoogte van alle trends van Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, TikTok en Snapchat.

Ieder kanaal biedt uitgebreide mogelijkheden om adverteren tot een succes te maken!

Ik wil adverteren op socials!

Groeit jouw pagina niet meer?

Wil je meer:

  • Naamsbekendheid
  • Zichtbaarheid
  • Interactie met jouw doelgroep
  • Impact maken
  • Verkopen?

Denk dan eens na over adverteren op social media. Door betaalde campagnes in te zetten, bereik je op een effectieve manier jouw doelgroep. Je vergroot de kans op conversie als je jouw producten of diensten vertoont aan mensen die geïnteresseerd zijn. Social Shake helpt jou bij het opstellen van advertentiecampagnes en het creëren van foto’s en video’s die aanslaan bij jouw ideale klant.

Zo adverteer je

Advertentieplan

Als eerste zitten we samen om de tafel. We bespreken onder andere wat je wilt bereiken, wie jouw ideale klant is en het advertentiebudget. Dat zetten wij in een advertentieplan. Social Shake denkt na over de beste campagne vorm, hoe we jouw doelgroep op social media kunnen bereiken en welke content daar het beste bij past.

Technisch instellen

Nadat we het advertentieplan hebben doorgenomen en jij deze hebt goedgekeurd, gaan we over op het instellen van de campagne. Hiervoor duiken wij voor jou in het Facebook, LinkedIn, Snapchat of TikTok advertentiesysteem!

Tweaken

Gedurende de campagne checken wij regelmatig het advertentiesysteem. Wij willen er zeker van zijn dat jouw advertenties in de smaak vallen! Dat wil zeggen: mensen reageren positief, er worden aankopen gedaan en je bereikt genoeg mensen. Wij optimaliseren de campagne zodanig dat jij de afgesproken doelstellingen ook behaalt.

Rapportage

Zodra de campagne is verlopen, analyseren wij de resultaten. Je ontvangt een rapportage met relevante statistieken die we samen doornemen. Mocht je opnieuw advertenties willen maken, denken we direct na over een vervolgcampagne!

Cases waar we trots op zijn

Talitha x ProRail

Voor duurzaamheidsinfluencer Talitha Muusse in samenwerking met ProRail creëerden wij een advertentiecampagne met als doel: boosten van views voor een mini documentaire. Deze is opgezet voor LinkedIn, Twitter en Instagram. Resultaat? >377,400 views.

Nationale Vacaturebank

Samen met Nationale Vacaturebank hebben wij meerdere campagnes gerealiseerd. De voornamelijke focus is traffic naar de website. Cijfers waar wij trots op zijn: een bereik van 93,000 personen, 7000 clicks, 275,000 views. Tijdens Corona hebben wij een mooie campagne gemaakt voor alle vitale beroepen, waarbij we 75,000 personen hebben kunnen bedanken voor hun inzet!

Stichting Vitalis

Stichting Vitalis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Om hun offline communicatie te versterken, creëren wij Facebook en Instagram campagnes om nóg meer mensen te bereiken. Gemiddeld bereiken wij zo’n 20,000 personen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk. Door de campagnes trekken wij nieuwe maatjes aan!

What’s not to like?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee!

Maak gratis kennis met ons onder het genot van een kopje koffie

Content koffie boeken