Hoe gaan wij te werk?

In de social media jungle kan het lastig te navigeren zijn. Daarom adviseren wij je graag over het nemen van de juiste stappen. Of het nu gaat om organische of betaalde content: tijdens een gratis & vrijblijvende kennismaking kijken we samen naar jouw wensen en behoeften.

Na het bepalen van jouw doelstellingen werken we vervolgens verder in vier stappen:

stap 1: #goals

Leuk kennis gemaakt te hebben! We helpen je nu graag verder met het opstellen van doelstellingen. Wat wil jij uit social media halen? Wil je bijvoorbeeld meer traffic naar je website, conversie of naamsbekendheid?

Stap 2: Onderzoek & strategie

Na het vaststellen van de doelstellingen, starten wij een uitgebreid onderzoek waarin we jouw bedrijf en branche onder de loep nemen. Dit zetten we in een strategisch plan waarin we met wetenschappelijk onderbouwde modellen de structuur van de content bepalen. In elke strategie staan conversie en storytelling centraal om jouw merk sterk online neer te zetten.

Stap 3: where the magic happens

Na het doorspreken van de strategie, gaan wij aan de slag met de content: copy, fotografie, video’s you name it! Deze leveren wij maandelijks aan in een contentkalender waar alles van a tot z instaat. Dit is je houvast voor de hele maand. Je krijg een eigen, gepersonaliseerde pagina op onze website waar je alle informatie kunt vinden.

Stap 4: Meten = weten

Per maand houden we alle belangrijke statistieken bij die passen bij jouw doelstellingen. Elk kwartaal evalueren we samen de resultaten. Je ontvangt een uitgebreid document waarin jij duidelijk inzicht krijgt in de prestaties van jouw socials. Zo behalen we jouw doelstellingen!

Kennismaken?

Wil je meer informatie over social media uitbesteden, content creatie of social advertising? Druk op de knop hieronder voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een koffie.

Content koffie boeken

Dit zeggen zij over Social Shake

Kwaliteit is goed op tactisch en operationeel niveau. Kort, bondig en hands on. Overzichtelijk en prettige layout.

Yildiz Kurtulan, Callysta

Dankzij Social Shake heb ik genoeg vertrouwen om verder te gaan met social media. Zonder hen was dit niet gelukt!

Gaby Suhr, Essentialiving

Ik heb de vlog een paar keer gekeken en ik vind hem heel leuk. Lekker vlot en dynamisch.

Bastiaan Benz, SKG-IKOB