Creating content that captures

Waarde toevoegen. Dat is waar goede content creatie om draait volgens Social Shake!

Video’s, foto’s, graphics, GIFjes, blogs, vlogs, nieuwsbrieven – de online wereld draait om content. En content: daar gaat ons hart sneller van kloppen! Content creatie is een proces om onderwerpen aan te kaarten die passen bij jouw doelgroep en doelstellingen. Teksten, visuals gecombineerd met een goede dosis creativiteit, zorgen ervoor dat de content beschikbaar wordt voor jouw doelgroep via een blog, vlog, infographic of social media post. Maar geen content zonder plan! In het strategisch plan maken wij een op maat gemaakt advies voor het behalen van jouw doelen.

Ik wil social media uitbesteden

Je kunt bij Social Shake terecht voor:

Copywriting

Als ware copywriters gaan wij geen enkele tekstuele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om blogs, website teksten, nieuwsbrieven of social-proof copy: we love to text!

Fotografie

Geen enkel social kanaal is succesvol zonder aantrekkelijke foto’s en visuals. Dit is een belangrijk onderdeel van storytelling en vertelt het verhaal van jouw bedrijf.

Graphics

Soms is een grafisch ontwerp precies wat je nodig hebt. Net dat ene GIFje die je feed doet breken of de opvallende header als achtergrond voor je LinkedIn bedrijfspagina.

Video

Video’s zijn onmisbaar in elk social plan. Voor maken van video’s ben je ook bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee over video formats voor B2B of B2C content.

Treaclemoon

Voor deze lekkere en vrolijke badproducten creëeren wij foto’s, graphics en copy voor Instagram en Facebook.

skg-ikob

Voor SKG-IKOB filmen wij een vlogserie op YouTube waarin de werkzaamheden, USP’s en het personeel centraal staan.

Human Resourceful

Het volledig lanceren van Instagram, LinkedIn en Facebook met bijbehorende content. Dat was de opdracht voor Human Resourceful. Naast het onderhouden van de community, management, copywriting en Instagram Stories hebben wij ook fotos’s en videos gecreëerd.

Uva & Hva

Voor Facility Services van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam, creëerden wij een grootschalige communicatiecampagne om studenten en medewerkers van deze onderwijsinstellingen, bewuster te maken van hun afvalverbruik.

What’s not to like?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee!

Maak gratis kennis met ons onder het genot van een kopje koffie

Content koffie boeken